Es suavitzen les temperatures

enero 14, 2020

Ahir ja notarem l’ascens de les temperatures a partir de migdia, i això ha tingut repercusssió en un ascens de les temperatures nocturnes, Ha gelat, però les geledes han sugut menys intenses, i ha fet fred a la costa però no tant com ahir.

Hui tindrem pas de núvols i vents de ponent i llebeig que, sense bufar massa forts, faran pujar les temperature

No res canviarà demà dimecres . El cel podrà estar enteranyinat de núvols alts. El vent bufarà fluix de l’oest i del sud-oest i les temperatures es mnatindran suaus, altes per l’època.

Dijous tampoc s’espera cap novetat, però conforme avance la setmana podrem afinar més sobre els prvisions que anuncien canvis per al cap de setmana.

Divendres el vent girarà a mestral al nord, on el cel quedarà més ennuvolat i les temperatures començaran a baixar, però al centre i al sud bufarà de ponent deixant les temperatures al voltant o per damunt dels 20 graus a la costa.

És a partir de dissabte quan els models no es posen d’acord. Uns marquen una important baixada de temperatures i uns altres un gir dels vents a llevant i gregal acompanyant el dencens de les temperatures que portaria pluges generals i fins i tot la primera nevada important de l’any.

Vorem en que queda tot. Passeu molt bon dia!

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.