Tornarà a tronar hui també?

junio 10, 2021

Des que començà la setmana ha plogut i ha tronat tots els dies. Les més perjudicials van ser les de dimarts en vindre acompanyades de pedra i afectar la collita d’hortalisses de un bon rogle de la comarca dels Serrans i del Camp de Túria.

La pregunta que ens fem tots des de primera hora del dia és si hui també tronarà. La resposta la tenim ben clara: només tronarà al nord i en punts de l’interior de Castellóperquè encara que en punts de muntanya de València i d’Alacant també es formaran núvols d’evolució pense que no deixaran pluja.

Les temperatures es mantindran tan altes com els últims dies

Demà divendres acomiadarem la setmana laboral amb un dia assolellat i calorós. Tindrem núvols baixos i ambient boirós a primera hora a la costa i a les comarques més centrals, i cap a migdia creixeran de nou a les muntanyes del nord núvols de tempesta que localment encara podran descarregar amb intensitat moderada o forta.

La matinada de divendres a dissabte es desfaran els  núvols anunciant un cap de setmana calorós i més estable.

Dissabte de matí es voran núvols a la costa i de vesprada es voran alguns núvols amb certa evolució al nord, però igual que es formaran acabaran disipant-se.

Diumenge farà més calor, amb temperatures que podran arribar als 30 graus a la costa i als 35 per l’interior, i dilluns començarem la setmana amb les mateixes condicions.

Passeu bon dijous…ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.