Un fred que pela

enero 24, 2023

Un amic em comentava ahir que estem ‘desperdiciant’ el fred d’estos dies perquè de vindre amb núvol i plia la nevada haguera pogut ser de les bones.

La nit ha sigut de nou molt freda encara que en algunes zones on el cel a quedat un poc més cobert les mínimes an pujat lleugerament però al centre del dia la presència de núvols  farà que l’ambién siga més fred. Els núvols seran més abundants de cara a la nit i de registrar-se precipitacions seran en forma de neu al voltant dels 600-700 metres.

Demà dimecres pujaran lleugerament les temperatures. Es notarà en les temperatures nocturnes que el cel queda més carregat, però caldrà estar atents a les pluges i a la neu que puga caure a primera hora al nord i a mig matí al sud, amb una cota de neu de 600-800 metres.

De vesprada escamparan els núvols i les temperatures també quedaran un poc més altes.

Però lluny de recuperar-se les temperatures baixaran de nou dijous en deixar-se sentir el vent de mestral. Només al nord podria ploure i nevar de forma puntual.

Divendres farà més sol però no es notarà gran cosa en les temperatures i dissabte tornarà a augmentar la nuvolositat i de nou caldràestar preparat per si la neu en sorprèn a les muntanyes del sud de la Comunitat.

Passeu bon dimarts…ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.