Variabilitat assegurada

abril 8, 2021

En poques hores l’oratge ens ha recordat que encara estem més aprop de l’hivern que de l’estiu, i després d’un parell de dies de temps estable i estival hem tornat a la realitat primaveral, que és el que toca.

Ahir només es va deixar vore el sol al nord i durant poc de temps. Els núvols i sobretot el descens de les temperatures  van marcar una jornada on les pluges de més entitat es registraren en punts de la Safor i La Marina Alta.

Hui també serà un dia gris, fresc i amb plugims dèbils tot i que tenim l’esperança que a partir de migdia es deixen vore algunes ullades de sol i això puga afavorir un lleuger ascens de les temperatures.

Demà divendres els núvols cobriran el cel de la major part de la Comunitat, tornarà a ploure dèbilment i les temperatures també tornaran a baixar

L’oratge del cap de setmana es mantindrà variable i insegur. Què vol dir això? Que no estarà tot el dia plovent però que tant dissabte com diumenge pot ploure i fins i tot tronar. Les temperatures tendiran a pujar de nou.

Dilluns l’oratge seria més fresc però estable i assolellat, i això és bona notícia per aquells que tinguen pont.

Tingueu bon dijous…ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.