El vent no ha dit l’última paraula

noviembre 7, 2019

Ahir ens va donar una treva (que tots agrairem), i hui de moment encara no bufa amb molta força, però demà torna el mestral i a més de ser més fresc tornarà a bufar amb gana.

De fet Aemet ha declarat de nou l’avís grog per forts vents per al divendres

Hui tindrem el cel més ennuvolat i no pot descartar-se que puga ploure dèbilment. A migdia per l’interior i de vesprada a les comarques més centrals de València i d’Alacant. A poqueta nit i durant la matinada serà quan el vent torne a bufar amb més força.

Demà divendres ens espera un dia ventós i de nou ben fresc. Notarem un descens generalitzat de les temperatures que amb dificultad arribaran als 20 graus a la costa i als 10 per l’interior. A les muntanyes del nord podria arribar a caure algun floc de neu.

El vent perdrà força de nou dissabte  i tornaran a pujar les temperatures lleugerament, però tampoc serà definitiu perquè diumenge ens espera un dia d’hivern amb un nou marcat descens de les temperatures que fins i tot podria portar la neu  a les muntanyes del nord al voltant dels 1000 metres.

Amb poques novetats començarem la setmana: el mapes continuen marcant vent i un ambient prou fred.

 

 

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.