Volem solet

marzo 26, 2020

Tot el món pensa que el confinament es portaria millor amb un poc més de sol i amb temperatures més altes però sembla que haurem de tindre un poc més de paciència amb les dos coses (amb el fet de no poder eixir de casa i amb el sol) perquè encara li costarà un poc d’escampar.

Hui no tindrem el cel tan tancat com els últims dies. El sol es deixarà vore de tant en tant i de forma tímida però tampoc descartem ruixats dèbils que per damunt dels 1.000-1.100 metres encara seran en forma de neu. L’ambient s’ha mantingut fred durant la nit i esperem que les màximes pugen lleugerament.

Demà divendres ( en altra situació seria motiu d’alegria però ara quasi ens té igual el dia que és) encara cal esperar un oratge molt variable, insegur i fresc. Encara persistirà la possibilitat que es registren ruixat a la costa del centre i del sud de la Comunitat que a les muntanyes, per damunt dels 1.000 metres serien de neu. De vesprada remitirien les pluges i s’obririen clars.

Cal seguir de prop l’evolució de les previsions però tot indica que dissabte i diumenge per fi vorem més el sol i pujaran les temperatures però els models tornen a donar una inestabilització de l’oratge per al començament d ela setmana que ve provocat per una borrasca que arribarà des de l’Atlàntic.

Passeu bon dia, tingueu paciència i pense que ens queda un dia menys per eixi-nos d’esta.

Política de cookies
Usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.